|
|
|
|
|
|
|
         
 
  Extra informatie

PDF Afdrukken E-mail

Welkom bij Revalidatie Thuis

Als u (of uw partner) uit een ziekenhuis of revalidatiecentrum komt, valt het thuis vaak niet mee. De aandoening of het ongeval beperkt het dagelijks functioneren en u moet erg wennen aan de nieuwe situatie. U wilt bij deze overgang en de voortzetting van de revalidatie het liefst gewoon thuis geholpen worden. Revalidatie Thuis komt tegemoet aan deze wens door fysiotherapie in uw eigen omgeving te bieden. En indien nodig wordt de therapie in de praktijk voortgezet. Therapie die het best past bij u en uw situatie.

Corona

De overheid heeft per 23 maart 2020 nieuwe maatregelen aangekondigd tegen verspreiding van het corona-virus. Hierbij is ook een specifiek besluit genomen ten aanzien van fysiotherapie.

Waar mogelijk wordt behandeling uitgesteld tot na 6 april 2020. In de tussenliggende periode verlenen wij zoveel mogelijk hulp middels telefonisch contact of videoconsulting. We zijn ons bewust dat we dan mogelijk niet de kwaliteit van onderzoek en behandeling kunnen leveren zoals u dat van ons gewend bent, maar hopen hiermee een alternatief te kunnen bieden in deze situatie.

Wanneer uitstel van behandeling zou leiden tot onherroepelijke achteruitgang van functioneren van de patiënt of bij urgente of acute klachten gaan wij in overleg met de (huis)arts om te bepalen of en hoe behandeling plaats zou kunnen vinden.

Wanneer er met u een afspraak was gepland in de periode van 24 maart tot 6 april, zullen we telefonisch contact met u opnemen om door te spreken of de behandeling uitgesteld kan worden of niet.

We hopen op uw medewerking en begrip.

 

T: 06 - 411 57 939                    E: Dit e-mailadres is beveiligd tegen spambots, u heeft JavaScript nodig om het te kunnen bekijken

 


Copyright Revalidatie thuis 2009